29 Ekim 2018 Pazartesi

Oval Cam Balkon Sistemi

Balkon ve terasların vazgeçilmez kapama modellerinden birisi şüphesiz ki cam balkon sistemdir. Cam balkon sistemi ile binalar görünüş açısından daha modern bir görünüme sahip olmaktadır. Balkonunuz düz, oval veya açılı fark etmeksizin cam balkon sistemleri uygulanabilmektedir. Yuvarlak bir balkonunuz veya terasınız var ise cam balkon malzemeler ölçülere göre imalat edilerek, montaja hazır bir şekilde uygulanabilir. Yuvarlak balkonlar genellikle oval olarak adlandırılmaktadır. Oval balkonlar için alüminyum raylar özel olarak üretilmektedir. Cam paneller bu alüminyum raylar üzerinde hareket etmektedir.



Cam Balkon Nedir?

Mevsimsel değişikliklere en iyi cevap verebilen sistemdir. Kar, yağmur gibi doğal afetlere karşı balkonunuzu koruyan ve iç ortama su sızmasını engelleyen balkon kapama modelidir. Kış aylarında balkon keyfiniz mahrum kalmamanız için üretilmektedir. Birbirinden farklı modelleri bulunan cam balkon sistemi karşımıza genellikle katlanır cam balkon olarak çıkmaktadır.  Çerçeve kısmında paslanmaz alüminyum profiller kullanılmaktadır. Cam paneller birbirinden farklı ve bağımsız olarak hareket etme kabiliyetine mevcuttur. Cam panellerin alt ve üst kısımlarında çerçevede kullanılan alüminyum profiller kullanılmaktadır. Bu profiller cam panel ile aynı genişlikte olmak zorundadır. Cam panel üzerinde ki alüminyum profil içinde 2 adet tekerlik vardır. Alt ve üst kısımda ikişer tane olmak üzere toplamda dört adet tekerlek olmak zorundadır. Bu tekerlekle cam panellerin sağa ve sola gitmesine yardımcıdır.


Cam Balkon Avantajları

  • 4 mevsim rahatça kullanılabilir.
  • Yağmur, kar, dolu gibi doğal afetlere karşı sizleri korur.
  • Yaprak, polen, toz gibi maddelerin, yürüyen veya uçan haşerelerin, yuvalanan kuşların iç ortama girmesini engeller.
  • Düz, L, U veya Oval tüm açılara cam balkon uygulanabilmektedir.
  • Isı yalıtımı sağlar ve iç ortam ısı dengesini korur. Böylece yaz aylarında daha ferah, kış aylarında daha sıcak bir ortam sağlar.
  • İnce ve estetik yapısı ile alan tasarrufu sağlar. Dilediğiniz mobilya ve eşyaları rahatlıkla yerleştirebilirsiniz.
  • Birbirinden farklı cam renk seçenekleri mevcuttur. Bunlar; Füme, Şeffaf, Yeşil, Mavi, Bronz.
  • Özel kilit sistemi sayesinde hırsızlık olaylarını engeller. Çocuklarınız ve evcil hayvanlarınız için güvenli bir ortam sağlar.
  • Temperli cam kullanır. Bu camlar darbelere karşı normal camlara göre 5 kat daha dayanıklıdır. Kırıldığı anda ise yüzlerce ufak parçalara ayrılarak size ve çevreye zarar vermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri