27 Ekim 2018 Cumartesi

Cam Balkon Fitilleri

Cam balkon sistemlerinin olmazsa olmaz malzemelerinden biriside cam balkon fitilleridir. Cam balkon fitilleri, cam panellerin arasına monte edilmektedir. Cam panellerin arasına monte edilen bu fitiller, camların birbirine çarpmasını engelleyerek cam kırılmalarının önüne geçmektedir. Bir başka görevleri ise cam paneller arasından, iç ortama hava girmesini engellemektedir. Rüzgar ile birlikte yağan yağmur değişik açılarla balkonlara doğru gelmektedir. Kısaca cam balkon fitilleri cam balkon için en önemli malzemelerdir. 2 farklı çeşitte cam balkon fitili bulunmaktadır. Bunlar; Şeffaf ve Alüminyum Cam balkon Fitilleridir.


BAUGLASS ŞEFFAF CAM BALKON FİTİLİ


Şeffaf Fitil 
Cam balkon sisteminde genellikle şeffaf fitiller kullanılmaktadır. Nedeni ise ekonomik yönden diğer fitillerden daha ucuz olmasıdır. Cam paneller ile birlikte şeffaf renk tercih edilmesinin bir diğer nedeni ise kesintisiz manzara izlenebilir olmasıdır. Ancak bu fitiller çok güneş alan cephelerde kullanılıyorsa 6 ay veya 1 yıl arasında sararıp,sertleşmektedir ve akabinde kırılmaktadır.

                                 
Alüminyum Fitil
Kıl fırçalı olarak da tanımlanan bu gruptaki fitiller cam balkon kanatlarının sadece birine veya tam yalıtım sağlanmak istenirse karşılıklı takılır. İzolasyon ve camın esnemesi bakımından son derece kullanışlıdır. Kıl fırçalar ısı, ses ve rüzgâr yalıtımı bakımından son derece etkilidir. Eloksal yapısı sayesinde hiç bir zaman bozulma ve renk değişimi olmamaktadır. Firmamızın %95 oranında satış gerçekleştirdiği cam balkon fitil çeşitleri arasındadır. %99 tüm cam balkonlara uyum sağlamaktadır.
8mm ve 10mm camlara uygun farklı çeşitleri bulunmaktadır. h, H, ve tüm dereceli modelleri mevcuttur. 
Online siparişleriniz için https://www.n11.com/magaza/bauglass-shop mağazamızdan bizlere ulaşabilirisiniz.

                                
BAUGLASS ALÜMİNYUM CAM BALKON FİTİLİ


                                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri