26 Ekim 2018 Cuma

Cam Balkon Fiyatları

Cam Balkon Nedir?

Mevsimsel değişikliklerden dolayı meydana gelen yağmur, kar, dolu gibi doğal afetlerin balkonlarınızı ıslatıp kirletmesini engelleyen cam sistemdir. Sürgülü, Katlanır, Giyotin, Isıcamlı olmak üzere birden fazla modeli mevcuttur. Bu modeller arasına en çok tercih edilen Katlanır Cam Balkon Sistemidir. Katlanır cam balkon sisteminde camlar alüminyum raylar içerisine monte edilir ve tekerlekler aracılığı ile sağ ve sol yönlere doğru hareket eder. Bir yönde toplanan camlar katlanır bir hal alarak, alandan tasarruf etmenizi sağlar. Cam balkon sisteminde, balkonlarınız da rahatlıkla oturabilir, kış aylarında ve sonbahar aylarında yağmur ve karın tadının çıkaratabilirsiniz. Sert esen rüzgara karşı dayanıklı olan cam balkon sistemi, toz, yaprak, polen gibi dış etkenlerin içeriye girmesini engeller. Camların tamamı temperli camlardan oluşur ve çerçevesinde alüminyum profiller bulunmaktadır. Modern bir yapıya sahip olan cam balkon sistemi, dışarıdan bakıldığında bina yapısına kesinlikle bir zarar vermez. Birbirinden farklı cam renk seçenekleri sunan cam balkon sistemi, zevklerinize hitap eden renkler ile iç mekanın dışarıdan görünmesini de belirli bir ölçüde engellemektedir.


Cam Balkon Avantajları

  • Dört mevsim boyunca rahat kullanıılabilir.
  • Camların tamamı temperli camlardan oluşmaktadır. Temperli camlar normal camlara göre darbelere karşı 5 kat daha dayanıklıdır.
  • Balkon veya teras içerisine su girmesini engeller.
  • Isı yalıtımlı cam balkon sisteminde, iç ortam ısısını dengeleyerek enerji tasarrufu sağlamaktadır.
  • Uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir.
  • Modern ve şık yapıdadır.
  • Özel kilidi sayesinde hırsızlık olaylarını engeller. Çocuklarınız ve evcil hayvanlarınız için güvenli bir alan oluşturur.


Cam Balkon Fiyatları

Cam balkon fiyatları genellikle metrekare hesabı olarak yapılmaktadır. Yani balkon genişliğiniz ve yüksekliğiniz çarpılarak balkon metrekaresi bulunur. Bu metrekare firmaların belirlediği cam balkon fiyatları ile çarpılarak sizlere yansıtılmaktadır. Cam balkon fiyatlarının belirli bir fiyatı yoktur. Her firma ayrı fiyatları ile karşınıza çıkabilir. Fakat burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu, cam balkon yaptıracağınız firmanın ya da kişilerin belgeleri olmasıdır. Önceki işlerine bakın ve ona göre karar verin. Kısa vadede olmasa bile uzun vadede sizler kaybeden olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri