31 Ekim 2018 Çarşamba

5 Madde'de Plise Sineklik Sistemi

Sineklik, insanların yaz aylarında yürüyen ve uçan haşerelerden doğal yolla korunmasını sağlayan bir sistemdir. Yaz aylarında özellikle sinek, arı gibi uçan canlılar ve yürüyen böcekler evleri işgal etmektedir. Uyku esnasında bir anda duyulan vızıltı, tüm uykunuzu mahvedebilir, çocuklarınızı ısırarak vücutlarının belirli noktalarında yara oluşmasına neden olmaktadır. Bu gibi durumlardan kurtulmanın en doğal yolu sineklik sistemleridir. Sineklik sistemlerinin birbirinden farklı modelde ve çalışma prensibine sahip olan bir çok çeşidi vardır. Bunlar;

  • Plise Sineklik Sistemi
  • Menteşeli Sineklik
  • Stor Sineklik
  • Sabit Sineklik
Bu yazımızda plise sineklik sisteminin insanların hayatını kolaylaştırdığı 5 önemli özelliği hakkında bilgi vereceğim.




1. Estetik Görünüm

Plise sineklik sistemini oluşturan 3 ana elaman mevcuttur. Bunlar alüminyum çerçeve, sineklik tülü, pileli ip. Paslanmaz özellikle olan alüminyum profil plise sinekliğin çerçevesini oluşturmaktadır. Bu alüminyum çerçevenin içerisine sineklik tülü monte edilmektedir. Sineklik tülü içerisinden pileli ipler geçmektedir ve bu ipler sinekliğin hareket etmesini sağlamaktadır. Kapı ve pencerelere monte edilen plise sineklik, oldukça estetik bir görünüme sahiptir. Tamamen kapalı durumda iken oldukça az alan kaplar.

2. Uzun Ömürlü

Kopmalara karşı dayanıklı pileli ipler, paslanmaz alüminyum çerçeve ve polyester ağırlıklı tülü ile birlikte kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilmektedir. Çalışma mekanizmasında hiçbir sorun çıkmamaktadır ve gün içerisinden istediğiniz kadar açıp kapatabilirsiniz.

3. Renk Seçeneği

Plise perde sisteminin tülü standart renklerdedir ve genellikle siyah olmaktadır. Çerçevesini oluşturan alüminyum profiller istenilen renklerde üretilebilmektedir. Böylece mobilyalarınız ile uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz.


4. Hava Akışı

Sineklik tülü ufak delikli olarak üretilmektedir. Böylece hava sirkülasyonu sağlar ve evinizi rutubetten korur. Böylece daha ferah bir ortamda oturabilme imkanı sağlar.

5. Ekonomik

Plise sineklik sistemi ile evlerinizi tüm canlılardan koruyabilirsiniz. Ekonomik olarak ilk alındığında diğer sinekliklere göre fiyat değişiklikleri olabilir. Ancak kısa ve uzun vadede her zaman siz kazanırsınız. Diğer sineklikler zaman geçtikçe renklerinde solmalar, tüllerinde yırtılmalar meydana gelmektedir. Ancak plise sineklik sisteminde böyle sorunlar söz konusu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri