10 Kasım 2018 Cumartesi

Katlamalı Stor Perde

Balkonunu sürekli olarak kullanan çoğu insan güzel havalarda balkonunda huzurlu bir şekilde oturmaktadır. Soğuk havalarda balkon keyfinden mahrum kalan insan sayısı da azımsanmayacak derece fazladır. Özellikle ev hanımları için balkonun temizliği oldukça önemlidir. Çünkü temiz bir balkonda yemek yenebilir veya çamaşırlar yıkandıktan sonra asılabilir bir alan olarak kullanılır, hatta bazı evlerde alandan tasarruf etmek için depolama alanı olarak da kullanılmaktadır. Ancak herhangi bir yağan yağmur da balkonlar kullanılamaz hale gelmektedir. Bu durumlardan kurtulup dört mevsim boyunca rahatça balkonunuzu kullanmak için cam balkon sistemi yaptırarak balkonunuzu kapatabilirsiniz. Yağan yağmur, kar, dolu farketmeksizin her an kullanabileceğiniz cam balkon sistemi hayatınızı pozitif bir yönde etkilemektedir. Cam balkon hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız. Fakat özellikle birbirine yakın olan binalar yada sokaktan veya caddedede bakıldığında evin ve balkonun içi gözükmektedir. Bu durum oldukça can sıkıcı bir durumdur. Siz de bu durumdan kurtulmak ve her balkona çıktığınızda komşularınız yada dışarıda ki insanların bakışlarından kurtulmak adına plise perde taktırabilirsiniz. Peki nedir bu plise perde sistemi hemen açıklayalım.

26b1378f7d622a3b2bbb516f3b196988

Plise Perde Nedir?


Yaz aylarında güneş ışınları balkonunuzda otururken gözünüze vuruyor ancak dışarıyı da izlemek istiyorsanız plise perde sistemi sizler için harika bir seçim olacaktır. Cam panellerin üzerine monte edilen bu sistemde perdenizi istediğiniz seviyeye kadar ayarlayıp, güneş vuran kısmı engelleyebilir, diğer alanı da rahatça izleyebilirsiniz. Pileli ipler aracılığı ile yukarı-aşağı hareket edebilen bu sistemde her şey insan hayatını kolaylaştırmak üzerine üretilmektedir. Yerli polyester kumaşlardan üretilerek tasarlanan plise perde sistemi cam balkonlar, mutfak pencereleri, kış bahçeleri, odalar gibi alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Kısacası cam uygulaması olan her alanda kullanılabilirliğinin yanında dar ve yamuk olan açılı camlarda da kullanabilirsiniz.

Plise Perde Avantajları

  • Perdeler istenilen seviyede ayarlanabilir yapıdadır. Böylece manzaranızı dilediğiniz gibi izleyebilir, görünmemesini istediğiniz bölgeyi kapatarak mahremiyeti koruyabilirsiniz.
  • Kir ve leke tutmayan yerli kumaşlardan üretilmektedir.
  • Perdenin alt ve üst kısmında tutacak görevi gören paslanmaz alüminyum profil kullanılmaktadır.
  • Isı yalıtımına katkı sağlayarak enerjiden tasarruf etmenize olanak sağlamaktadır.
  • Birbirinden farklı renk seçenekleri vardır. Alüminyum profil rengi ise istenilen renklerde üretilebilmektedir.
  • Camlar ile uyumludur. Cam çerçevesine monte edilerek cam ile birlikte hareket etmektedir.
  • Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.
  • Uzun ömürlüdür.
  • Yırtılmalara karşı dayanıklı olup el ile çok zor yırtılmaktadır.
  • Sararma ve solma durumu yoktur, renkler ilk günkü gibi uzun yıllar durmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri