25 Ekim 2018 Perşembe

Katlanır Cam Balkon

Katlanır Cam Balkon 


Cam balkon sistemi mevsimsel değişikliklere en iyi ve net cevap verebilen sistemdir. Katlanır cam balkon sisteminde cam paneller, sağ ve sol yönlere doğru hareket etmektedir. Böylece yaz aylarında camları tamamen açarak, açık bir balkonda oturabilir. Kış ayları ve soğuk günlerde de camları tamamen kapatarak daha sıcak bir ortamda oturabilirsiniz. Tamamı temperli camlardan oluşan katlanır cam balkon sistemi, mevsimsel değişikliklerden kaynaklanan doğal afetlere karşı sizleri ve balkonunuzu korur. Temperli camlar normal camlara göre darbelere ve kırılmalara karşı 5 kat daha dayanıklıdır. Böylece şiddetli rüzgarlara bile dayanıklı haldedir. Çerçevesini oluşturan alüminyum profiller tamamen paslanmaz özelliktedir. Bu alüminyum profillerin alt ve üst kısımlarında raylar bulunmaktadır. Bu raylar içerisinde cam paneller hareket etmektedir. Cam panellerin alt ve üst kısımlarında alüminyum paneller bulunur. Bu alüminyum panellere monte edilen tekerlekler çamın hareketini kolaylaştırmaktadır. Toz, yaprak, polen, uçan ve yürüyen haşerelerin balkonlarınızı pisletmesine engel olan cam balkon sistemleri, balkonlarınızı 4 mevsim boyunca kullanmanızı sağlamaktadır.



Katlanır Cam Balkon Avantajları

  • Balkonunuzu yağmur, kar ve rüzgar gibi dış etkenlerden korunmanıza olanak sağlar.
  • Darbelere karşı normal camlara göre 5 kat daha dayanıklı temperli camlar kullanılır.
  • Toz, yaprak, polen, uçan ve yürüyen haşerelerin içeriye girmesini engeller.
  • Özel kilidi sayesinde hırsızlık olaylarını önlem almanızı, çocuklarınız ve evcil hayvanlarınız için güvenli bir alan sağlar.
  • Ses yalıtımlı olan katlanır cam balkon sisteminde, istenmeyen gürültüler engellenir ve daha huzurlu alanlarda vakit geçirmenize yardımcı olur.
  • Oldukça az alan kaplayarak, alandan tasarruf etmenizi sağlar ve dilediğiniz mobilyaları rahatça dizayn etmenizi sağlar.
  • Temperli camlar, paslanmaz alüminyum çerçevesi ile birlikte uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz.
  • Kış Bahçesi olarak da kullanabileceğiniz bu sistemde, yaz ve kış aylarında dilediğiniz bitkileri ve çiçekleri rahatlıkla yetiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri