3 Ekim 2018 Çarşamba

Bodrum Cam Balkon Sistemi

Bodrum Akdeniz Bölgesinin belki de en sıcak beldesi olabilir. İklim şartları ve bitki örtüsü nedeni ile yaz ayları oldukça sıcak, kış aylarında ise ılık ve yağmurludur. Yaz ayında sürekli olarak kullanılan balkonlar maalesef  kış aylarında adeta kullanılmamaktadır. Yaz ayında balkon sefasından vazgeçmek istemeyen insan sayısı da oldukça fazladır. Cam balkon kullanıcıları hariç. Bu nedenle cam balkon sistemine geçiş yavaş yavaş başlamıştır. 10 maddede sizlere cam balkon sisteminin özelliklerinden bahsedeceğim...



  1. Isı Yalıtımı: Can balkon sisteminin ısı yalıtımlı camlardan yapılması durumu içeride ki ısı kaybının olmamasını sağlamaktadır. Bu da sizlere geri dönüş olarak enerji tasarrufu sağlar.
  2. Ses Yalıtımı: Dışarıdan gelen istenmeyen seslerin içeriye girmesini önlemekte olan bu yalıtımı evlerinizde rahat oturmanızı sağlamaktadır.
  3. Su Geçirmez: Yağmur, kar gibi iklim şartlarından  kaynaklı olan durumlarda balkonlarınıza su geçmemesini sağlar.
  4. Alan Tasarrufu: Açılmak istendiğinde tek bir tarafta toplanabilen veya kapalı durumda iken ince ve sağlam camların yer kaplamaması avantajı ile  balkonlarınız da ekstra büyüme sağlanabilir.
  5. Depo Alanı: Kullanmadığınız eşyaları balkonunuza koyarak adeta bir kiler oda olarak kullanabilirsiniz.
  6. 4 Mevsim Kullanılabilirlik: Yılın 4 mevsimi de balkonunuzu kullanma ve oturma imkanı sağlar.
  7. Mahremiyet: Şeffaf renkli cam balkonlar hariç füme ve mavi  renklerde olan cam balkonlar dışarıdan bakıldığı zamanlarda iç ortamın %40/50 oranında gözükmemesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri