24 Eylül 2018 Pazartesi

Cam Balkon Modelleri



Bu yazımızda en çok tercih edilen 2 cam balkon çeşidini sizleri ile paylaşacağız. Yaz aylarının sonlarına doğru geldiğimiz şu dönemde yavaş yavaş yağmurlarda yağmaya başladı. İnsanlar yaz aylarında rahatça balkonunu kullanabilirken, kış aylarında gelindiğinde yağan yağmur, kar, dolu gibi doğal afetlerden dolayı balkonlar kullanılamaz hale gelmektedir. Durum böyle olunca insanlarda balkonlarını cam balkon sistemi ile kapatarak 4 mevsim boyunca kullanabilecekleri bir balkona geçiş yapabilirler. Üstelik çok makul fiyatlara cam balkon yaptırabilirsiniz. İşte en çok tercih edilen cam balkon sistemleri

1. Katlanır Cam Balkon Sistemi

Katlanır cam balkon sistemi evinizde ayrı fonksiyonel kullanım ve estetik görünüme sahip bir balkon yaratmanın en kolay yoludur diyebilir. Cam panellerin katlanarak sağa ve sola toplanabilme özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Cam panellerin altına monte edilen paslanmaz alüminyum profiller ile birlikte tekerlekler monte edilmektedir. Tekerlekler aracılığı ile sağa ve sola çok kolay bir şekilde cam panelleriniz hareket etmektedir.

Katlanır Cam Balkon Sistemi Avantajları

  • 4 mevsim boyunca çok rahat bir şekilde kullanımı vardır.
  • Mevsimsel değişikliklere göre kar, dolu, yağmur gibi doğal afetlerin balkonlarınızı esir almasına karşıdır.
  • Yaprak, polen veya üst komşunuzdan atılan pisliklerin balkonunuza girmesine engellemektedir.
  • Isı yalıtımı sağlayarak iç ortam havası ile dış ortam havasını birbirinden ayırmaktadır.
  • Dışarıda örneğin çöp gece saatlerinde çöp arabası veya motor geçiyor ise o gürültülü sesi %70 oranında engelleyerek huzurlu bir şekilde balkonunuzda veya evinizde rahatça oturabilirsiniz.
  • Birbirinden farklı cam renk seçenekleri mevcuttur. Böylece mahremiyetinizi koruyabilir veya zevkinize göre cam rengi seçebilirsiniz.
  • Camların katlanarak sağa veya sola toplanması nedeni ile alandan tasarruf edebilirsiniz.

2. Sürgülü Cam Balkon Sistemi

Sürgülü cam balkon sistemleri balkonlar hariç, ofislerde mekan bölme veya cafelerde iç ve dış ortamı ayırmak için de kullanılabilmektedir. Eşikli ve Eşiksiz olarak 2 kendi arasında 2 farklı çeşide ayrılmaktadır. Temperli camlardan oluşan bu sistemde camlar çok sert darbelere karşı dayanıklıdır. Kırıldığı anda ise zar küçüklüğünde parçalara ayrılarak çevreye ve canlılara asla zarar vermemektedir.  Raylı sistem olan sürgülü cam balkon sistemi sağa ve sola çok rahat bir şekilde hareket etme kabiliyetine sahiptir. Sürgülü bir şekilde hareket eden ve katlanır cam balkon gibi içe veya dışarı katlanmaz, bu da sizlere önüne perde takabilme imakanı sağlamaktadır.

Sürgülü Cam Balkon Sistemi Avantajları

·  İç ve dış mekanlarda bölme olarak kullanılabilen, eşikli ve eşiksiz sürgülü sistem 8mm ve 10mm camlara uygun olarak tasarlanmıştır.
·  Kar, yağmur gibi doğal afetlerden balkonunuzu korumaktadır.
·  Isı yalıtımı sağlamaktadır.
·  Dışarıdan bakıldığında modern ve şık bir görünümü vardır.
·  Özel kilit sistemi sayesinde hırsızlık olaylarına karşı oldukça güvenlidir.
·  Evcil hayvanlarınız veya çocuklarınız bu özel kilit sayesinde balkonunuzda rahatça gezebilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Cam Balkon ve Kış Bahçesi Haberleri